ویژگی های یک سایت خوب چیست؟

ساخت وبلاگ


ارائه سرويس هاي متعدد و به دست آوردن بسترهايي براي رابطه دو طرفه با جامعه مخاطبان پرتال، پررنگ ترين خوی سازماني پرتال هاي مفید اینترنت در يک ده سال اخير بوده میباشد. مخاطب را بايد طراحی سایت  نگهداری کرد و به نيازهاي آن جواب بخشید. در صورتی‌که مخاطبي به سايت اي ميل ارسال نماید و شما در پاسخ، او‌را به موضوعات حاشيه اي و غير دارای ربط در فضاي سنتي ارجاع دهيد، در واقع اقبال مشاهده دوباره سايت بوسیله اين مخاطب را از دست خواهيد بخشید.

در شرایطی‌که به يک نشاني پست الکترونيک، مخاطبي مکاتبه نماید و اي ميل رجوع بخورد، وجهه سايت گزینه ترديد قرار خواهد گرفت. متاسفانه در برخي از سايت هاي دولتي ايران نيز، چنين موضوعي به وفور مشاهده مي شود. پرتالي که برگه رابطه با ما الکترونيکي نداشته باشد، مسئولان پرتال مجهول الهويه باشند، داده ها ارائه گردیده در پرتال ورژن قابل پرينت نداشته باشد و بارگذاري صفحه های، نماید و تک زبانه باشد ، معمولا در مخاطب مداري با اختلال جدي مواجه خواهند بود. سايتي که قصد داراست آگهي اينترنتي دريافت نماید، البته حاذق نيست تا يک پست الکترونيکي مشخصي براي اين فعالیت تعبيه نماید و با مخاطبان رايزني بکند و فضاي مشخصي در پرتال براي آگهي اثبات و چرخشي در حیث نگرفته باشد، نمي تواند درآمد زايي نماید. از سويي، پرتالي که سوای اطلاع از جامعه مخاطبان، به توليد محتواي دور از هم در سايت اهتمام مي ورزد، نمونه ديگري از سايت هاي بي تدبير میباشند.

 سايت هايي که مخاطب را نمي شناسند و در واقع، دنياي اينترنت را به هم ریخته کرده اند. حتي درصورتی که سايت اينترنتي مرتبط با يک کمپانی خدماتي کوچک منش اندازي مي کنيد، بايد کارایی کنيد تا اطلاعاتي در پرتال ارائه شود که خواننده را براي رابطه با کمپانی ترغيب و تشويق نماید. برای مثال در حالتی‌که در زمينه سرویس ها بيمه و ماليات فعاليت داريد، ابدا بد نيست که فايل هاي اطلاعاتي و خواندني در رابطه مباني بيمه و ماليات و مسائل ضروري که همواره مخاطبان با آن رو به رو می باشند، در بخش اطلاعاتي پرتال ارائه کنيد. با اين عمل، در موتورهاي جست وجو نيز نمايه مي شويد و بيننده درخواهد يافت که با تیم اي علمي و صاحب و مالک اطلاع طرف می باشد.

هر کسب و عمل پيش پا افتاده و عادي در دنياي سنتي را مي قدرت با داده ها جامع و ابزارهاي مالتي مديا، به پرتالي مالامال مخاطب و کسب و کاري فعال در دنياي اینترنت مبدل کرد. صرفا بايد راه و روش و ترسیم کسب و فعالیت آنلاين را خوب بدانيد و به مشتري و مخاطبان احترام بگذاريد. تفاوت مشتري سنتي با مشتري آنلاين آن میباشد که مشتري سنتي، معمولا از يک شهر و شهرهاي حریم به سمت کسب و عمل روزمره شما مراجعه مي نماید ولی در دنياي مجازي، کاربري از مرزوبوم برزيل يا چين نيز مي تواند مشتري بالقوه يا بافعل شما باشد.

پس بايد به تمامی اين مخاطبان دقت کنيد. براي همين میباشد که همواره پيشنهاد مي کنيم، دستکم يک کاغذ براي معرفي پرتال به زباني غير از فارسي (انگليسي) در پرتال شیوه اندازي کنيد تا مخاطبان غير فارسي زباني که اتفاقي به پرتال مراجعه کرده اند نيز، از کليات سرویس ها شما اگاه شوند. شايد مخاطب آينده شما شوند..  پس همت کنيد تا هر سايتي با هر هدفي که رویه اندازي مي کنيد، مخاطب مدار باشيد و ابزارها و طریق هايي خلاقانه براي تعامل با یوزرها و مراقبت رابطه با آن‌ها بر طبق مواردي که در بخش هاي ديگر کتاب به آن اشاره مي شود، در امر فعالیت قرار دهيد. اینکه بخش contact us و حتی about us می بایست داده ها خیر برای معرفی وبسایت و ابزارهایی برای رابطه مخاطبان با تیم کارداران وبسایت داشته باشد، مسائلی میباشد که همواره تئوریسین های ساخت سایت به آن اشاره میکنند و می بایست مد حیث قرار بگیرد. همگی این مسائل کوچک، المان هایی از وجهه پیروز یک تارنما خوب میباشد.

مرجع مقالات رسمی و معتبر طراحی سایت...
ما را در سایت مرجع مقالات رسمی و معتبر طراحی سایت دنبال می کنید

برچسب : طراحی سایت , نویسنده : علی پور web02 بازدید : 153 تاريخ : چهارشنبه 8 مرداد 1399 ساعت: 18:34